Advies en ondersteuning voor organisaties

Iedere werkgever wil uiteraard een succesvolle werkrelatie met zijn werknemers. Het beste uit je mensen halen, zorgen dat ze goed kunnen samenwerken, met als doel dat iedereen met plezier en effectief aan het werk is. Een ideaalplaatje!

We weten allemaal dat de praktijk weerbarstig kan zijn. Ik pretendeer zeker niet HET recept te hebben, maar het is mijn ervaring dat een goed instrumentarium en de juiste training en ontwikkeling van leidinggevenden en medewerkers een belangrijke voorwaarde is.

Open en eerlijke gesprekken ondersteund vanuit een goed ingericht Performance en Talent Development systeem vormen de basis. Dat moet op orde zijn. Daarnaast moet duidelijk zijn wat u als werkgever aan wilt of kunt bieden op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Welk budget wilt u hiervoor vrijmaken? Welke keuzes maakt u samen op het brede groeiscala van kennis, kunde en vaardigheden en bij wie belegt u dit?

Ik bied advies en ondersteuning op de veelheid van aspecten die vast zitten aan een succesvolle werkrelatie. Van meedenken over de strategie tot aan ontwerp en implementatie van het instrumentarium. En uiteraard ook als coach van uw individueel talent.

Voor een voorbeeld uit de praktijk, zie hier.

[unex_ce_button id="content_hltcrlky3,column_content_hg796rbqe" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#083ea7" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="Marja@MarTD.nl" button_link_type="email" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]Neem vrijblijvend contact op om nader in gesprek te gaan[/ce_button]

Mensen verbinden zich graag aan een organisatie die hen het volgende kan bieden:
- Inspirerend en betrouwbaar leiderschap
- Uitstekend management
- Betekenisvol werk
- Maatwerk carrière-kansen
- Individuele groeikansen
- Inspirerende cultuur
- Realistische work-life balance
- Rechtvaardige beloning en arbeidsvoorwaarden
Is dit voor u te realiseren?
Ik ga graag hierover in gesprek.