Coaching op Loopbaan- en Levensvragen,
ook bij outplacement en re-integratie 2e spoor

 

Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe vind ik de baan die bij mij past? Welke stappen kan ik zetten? Zal ik bij mijn huidige werkgever blijven of ga ik op zoek naar een nieuwe baan? Hoe vind ik mijn weg op de arbeidsmarkt? En hoe schrijf ik een aantrekkelijk CV en een goede motivatiebrief?

Zijn dit vragen die jou nu bezighouden, dan help ik je graag de antwoorden te vinden. Ook al starten we deze vragen vanuit loopbaanperspectief, vaak komen we ook bij thema's die met andere aspecten van je leven te maken hebben. Vitaliteit, relatie, gezin, hobby's, het gaat erom dat je op alle fronten goed in je vel zit en het leven leidt zoals jij dit wilt. Zodat je met goede energie aan het werk kunt zijn.

Een coachtraject van drie tot zes gesprekken helpt je vaak al om met nieuwe inspiratie je loopbaanpad te vervolgen.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Is er een klik, dan spreken we een minimaal aantal gesprekken af. Dit leggen we vast in een overeenkomst. Ik ga uit van gesprekken van 1,5 uur. Tussen de gesprekken door werk je aan opdrachten en ondersteun ik je per mail of per telefoon. Onderwerpen en werkvormen worden afgestemd op jouw vraag en wat er in de gesprekken naar voren komt.

Meer informatie over de instrumenten en werkvormen die ik gebruik, vind je hier.

[unex_ce_button id="content_4l85fjfo2,column_content_wg0wlqi5a" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#20ad65" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="Marja@MarTD.nl" button_link_type="email" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]Ik zie ernaar uit je te ontmoeten. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.[/ce_button]

Coaching op je loopbaanpad
is als een pas op de plaats
om even met een ander
in veiligheid en rust
een frisse blik te krijgen

op je talent en je mogelijkheden
zodat je met nieuwe energie
en met praktische tools
je levens- en loopbaanpad
succesvol kunt vervolgen.